BedrukkingsmogelijkhedenBlindgraveren

Het fijn graveren (blindgraveren) is een methode om op een beschaafde manier een gravure aan te brengen. Deze bewerking is mogelijk op GLADDE metalen voorwerpen en kan niet worden ingekleurd.

Diepgraveren

Diepgraveren (frezen) is een graveermethode die kan worden toegepast op alle metalen, diverse kunststoffen en de meeste materialen met een coating. Desgewenst kan deze gravure in kleur worden uitgevoerd, de gravure wordt dan ingekleurd.

Lasergraveren

Lasergraveren door wij door middel van Yag- en CO2 lasers. De Yag-lasers zijn geschikt voor gecoate of metalen producten, de CO2 lasers voor perspex en hout. Uitermate geschikt voor pennen, sleutelhangers visitekaarthouders, thermoskannen, RVS Wijnkoelers, maar ook voor naamplaatjes.

Tampondruk

Tampondruk is de manier om relatiegeschenken te voorzien van een opdruk in één of meerder kleuren. Er zijn 2 mogelijkheden binnen een cirkel van 6 cm of een rechthoek van 7,5 x 4 cm of voor grotere producten zoals A 4 mappen en thermosflessen etc.

Zeefdruk

Zeefdruk gebruiken we als verlengstuk van Tampondrukken, wanneer het gaat om bedrukkingen van lange, hoge teksten of om grotere vlakken. De materialen moeten voor Zeefdruk vlak zijn. Hier valt te denken aan Glas, acryl, aluminium, polystyreen. Het maximale drukformaat wat we kunnen verwerken is 40 x 55 cm
Textiel bewerkingen


Transferbedrukkingen

Een transferbedrukking is een transfer die door middel van een bepaalde warmte op het textiel gedrukt wordt. Door deze techniek blijft het logo / de tekst beter op het textiel zitten en zal er naar mate de tijd verstrijkt, de bedrukking perfect op het textiel blijven zitten Transferdruk is mogelijk tot 70 cm2, tot 750 cm2 en tot 1450 cm2.

Plastisol bedrukkingen

Dit is een drukproces van drukinkt welke rechtstreeks op het textiel gedrukt wordt. Bestemd voor t- shirts, Polo’s, Sweatshirts, Baseball caps.

Nylon bedrukking

Hier valt te denken aan producten zoals Bodywarmers, Paraplu’s, jacks en tassen.

Borduringen

Het borduren van een textielproduct geeft nog steeds het mooiste resultaat met als grote voordeel dat de borduring ook na verloop van tijd er perfect blijft uitzien. Een borduring kan van zeer verfijnd tot megagroot. Meest voorkomende plaats is op de linker borst of op de rug. Producten: Polo’s, overhemden, baseball caps, zeiljacks, golfkleding etc.